Ο Πούτιν εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων… Ετοιμάζει τη Ρωσία για πόλεμο με τη Δύση…

Οι εξελίξεις τρέχουν σε Παγκόσμιο Επίπεδο και τα Τύμπανα του Πολέμου ηχούν ολοένα και περισσότερο στα αυτιά μας…


Ρωσία και ΗΠΑ βρίσκονται στα μαχαίρια, με τους Αμερικανούς να είναι οι βασικοί υπαίτιοι λόγω της αδιαλλαξίας τους στην εξωτερική πολεμική πολιτική που ακολουθούν, σύμφωνα με την οποία θέλουν να κάνουν κουμάντο σε όλους τους λαούς της γης, όπως ορίζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων…

Οι Ρώσοι, με μπροστάρη τον Βλαντιμίρ Πούτιν Αντιδρούν, με αποτέλεσμα η κόντρα των δύο ολοένα και να παίρνει φωτιά, με πολλούς αναλυτές να αναφέρουν πως αυτή η διένεξη θα αποτελέσει την αιτία της έναρξης του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου…
Οι τελευταίες εξελίξεις…. Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε τη διακοπή της National Endowment for Democracy (NED) στη Ρωσία, σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε από το ρωσικό Κοινοβούλιο και υπογράφτηκε από τον ίδιο τον Μάιο. Το ρωσικό κοινοβούλιο κήρυξε τη NED ως «ανεπιθύμητη» οργάνωση βάσει αυτής της νομοθεσίας, η οποία απαγορεύει τις ομάδες από το εξωτερικό, οι οποίες θεωρούνται μια «απειλή για τα θεμέλια του συνταγματικού συστήματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, των αμυντικών δυνατοτήτων της και την εθνική της ασφάλεια».
H NED δεν είναι σαφώς απλώς μια ΜΚΟ, αφού χαρακτηρίζεται ως η «μητέρα όλων των ΜΚΟ» που χρησιμοποιείται και χρηματοδοτείται από τους Βρετανούς και τον Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ομπάμπα για να προκαλούν «χρωματιστές επαναστάσεις» για την αλλαγή των καθεστώτων σε όλο τον κόσμο. Έτσι, η απαγόρευση της από την κυβέρνηση Πούτιν παίρνει παγκόσμιεσ διαστάσεις.
Εκτός από την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του συνόλου των ρωσικών αμυντικών ενόπλων δυνάμεων, το κλείσιμο της NED αποτελεί άλλη μια ηχηρή και σαφή προειδοποίηση ότι η Ρωσία γνωρίζει ότι αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή πολέμου, που προέρχεται από την κυβέρνηση Ομπάμα, η οποία προσπαθεί να ξεσηκώσει μια επιχείρηση-πραξικόπημα όπως στην Ουκρανία, εκφράζοντας την πρόθεση να τοποθετηθούν στρατιώτες του ΝΑΤΟ στα σύνορά της χώρας.
Ο νόμος Μαΐου με θέμα «ανεπιθύμητοι» ακολουθεί έναν νόμο που υπεγράφη το 2012, και που έδωσε στις ρωσικές αρχές την εξουσία να κηρύσσουν οργανώσεις ως «ξένους πράκτορες», εφόσον συμμετέχουν σε κάθε είδους πολιτική και λαμβάνουν χρήματα από το εξωτερικό. Και ο νόμος τέθηκε τώρα σε ισχύ αφού η κυβέρνηση Ομπάμα υποστήριξε μέσω του NED μια «χρωματιστή επανάσταση» εναντίον της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας. Ενώ είχει προσπαθήσει να δημιουργήσει κάτι ανάλογο και στη Ρωσία το 2011, με αρχηγό τότε την αντιπρόεδρο της ΜΚΟ, Nadia Diuk.
«Οι ΗΠΑ θα ήθελan η Ρωσία να πάψει να υπάρχει ως χώρα», δήλωσε ο διευθυντής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Νικολάι Patrushev, στις 22 Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Είπε επίσης, «Oι Αμερικανοί επιδιώκουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο …. Είναι σαφές ότι η κρυφή ατζέντα της αποσταθεροποίησης της χώρας αυτής [Ουκρανία] είναι η δημιουργία ενός μέσου για να αποδυναμώσουν ριζικά τη Ρωσία. Ο πρόεδρος Πούτιν έκανε μια παρόμοια εκτίμηση της κατάστασης και τόνισε την ανάγκη να ληφθούν μέτρα εναντίον της, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ιουλίου 3″.
Το γεγονός της παύσης του NED, παρουσιάζεται από το σύνολο του Αμερικανικού και συστημικού Τύπου, ως αιτία έναρξης Πολέμου. «Ο Πούτιν προχωρεί σε εσωτερικές προετοιμασίες για την έναρξη του πολέμου με τη Δύση». Βγάζοντας παράλληλα «αθώα περιστερά» την ΜΚΟ και τον πρόεδρο της, Carl Gershman. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάντως έχει ήδη προειδοποιήσει τους Δυτικούς πως δεν θα ανεχθεί την οποιαδήποτε κίνηση εναντίον της πατρίδας του και να δεχθεί κτύπημα θα απαντήσει…

hellasforce.com

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου. 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια