Κατασκευή από μυστικές σήραγγες προκαλούν τους υπόγειους ήχους στην Αμερική



Οι μυστηριώδεις ήχοι συνεχίζουν να εκφοβίσουν τους πολίτες σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Σύμφωνα με ιστοσελίδα τοπική είναι ένα φαινόμενο που έχει προκαλέσει την περιέργεια σε όλη τη χώρα για πολλά χρόνια. Πρόσφατα, ωστόσο, οι ήχοι φαίνεται να έχουν αυξηθεί.





Οι έρευνες που πραγματοποιούνται από τους τοπικούς δημοσιογράφους δεν εντόπισαν οποιαδήποτε ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα σε αυτές τις περιοχές και, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία πειστική εξήγηση για τη φύση του φαινομένου.

Τι συμβαίνει;

Ο Mark Castner, διευθυντής του σεισμογραφικού σταθμού του Braun-Ruddick στο Canisius College, δήλωσε στο WIVB-TV ότι οι έκρηξεις μπορεί να συνδεθούν με ένα σεισμό, ή έκρηξη από λατομείο ή και υπόγειες κατασκευές. Για την ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα στις πληγείσες περιοχές, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν κοίλες περιοχές, και θα μπορούσε να βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας μίας μυστικής υπόγειας εγκατάστασης;



Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο infowars.com, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ θα κατασκευάσει ένα εκτεταμένο δίκτυο από υπόγειες σήραγγες για να εμφυτεύσει ένα "λεωφορείο" ώστε να μετακινεί στις υπόγειες στοές πυρηνικά σιλό πυραύλων που μπορεί να είναι πιο ευάλωτα σε μια πιθανή επίθεση.

Το έργο έχει ένα τεράστιο λαβύρινθο από υπόγεια τούνελ, έτσι ώστε να μπορούν να μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές για την έναρξη των διαφόρων σταθμών, διάσπαρτα σε όλη τη χώρα. Νέοι σταθμοί θα κατασκευαστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά μήκος της διαδρομής ώστε να μπορούν να μεταφέρουν πυραύλους για κάθε είδους σενάριο Αποκάλυψης. Το κινητό σύστημα θα πρέπει να μπορεί να αντέχει στην έκρηξη, όπως και στην επιφάνεια να υπάρχει η σωστή αντίδραση σε περίπτωση επίθεσης του εχθρού.

Η ανθρωπότητα συνεχίζει να αναπτύσσει όπλα μαζικής αυτοκαταστροφής

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο περιοδικό Στρατηγικών Μελετών της Αεροπορίας των ΗΠΑ, ο Keir A. Leiber, αναπληρωτής καθηγητής στο Edmund A. Walsh και στη Σχολή Διπλωματικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Georgetown, και ο Daryl G. Press, αναπληρωτής καθηγητής της κυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Ντάρτμουθ, έχουν διαπιστώσει ότι ο κίνδυνος της χρήσης των πυρηνικών όπλων αυξάνεται σε μελλοντικές συγκρούσεις.

"Στις επόμενες δεκαετίες, η χρήση των πυρηνικών όπλων κατά τη διάρκεια συμβατικών πολέμων, θα είναι πολύ πιο εύκολη από ότι στο παρελθόν," γράφουν οι συντάκτες. "Υψηλής ακρίβειας συστήματα, νέες τεχνολογίες αναγνώρισης αλλαγή μεγέθους των πυρηνικών οπλοστασίων, μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, έχουν κάνει τις επιθέσεις με πυρηνικές κεφαλές πολύ πιο πιθανές."

Εν ολίγοις, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα παράδοξο της ιστορίας. Μέχρι πριν από μια δεκαετία, η "απόψυξη" μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης φάνηκε να εγκαινιάζει μια νέα εποχή ειρήνης και χαλάρωσης. Προφανώς, η νέα γενιά πολιτικών είναι πολύ πιο πολεμοχαρείς από τους προκατόχους τους.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι εξωγήινοι δεν έρχονται ακόμη σε επαφή με την ανθρωπότητα ως ευφυής και αισθανόμενα όντα, θα διατηρούσαν σχέσεις με έναν τόσο ηλίθιο και τόσο καταστροφικό πολιτισμό;

StergioG-stamp

diavasame

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια